Voorwaarden en privacystatement

Uw inschrijving is actief als u alle gegevens hebt ingevuld, de inschrijfkosten heeft betaald en akkoord bent gegaan met de voorwaarden en het privacystatement.

Voorwaarden inschrijving Oost West Wonen

1. Wilt u inschrijven? Dat kan vanaf 16 jaar. U betaalt eenmalig € 25,00 inschrijfkosten. Wij vragen u om ieder jaar uw inschrijving te verlengen. Doet u dit niet dan wordt u uitgeschreven en verliest u uw inschrijfduur. Reageren op het huuraanbod kan vanaf 18 jaar.

3. Oost West Wonen mag de voorwaarden van het verlengen aanpassen.

4. Alleen natuurlijke personen kunnen zich als woningzoekenden inschrijven. 

5. U kunt 1 keer ingeschreven staan. Een inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Een inschrijving kan bestaan uit een aanvrager en een tweede aanvrager. Een inschrijving kan worden samengevoegd of gesplitst.

6. U bent zelf verantwoordelijk voor uw gegevens. U kunt uw gegevens aanpassen via Mijn overzicht. Zijn uw gegevens niet juist? Dan kunnen wij een woningaanbieding intrekken.

7. Oost West Wonen kan uw inschrijving blokkeren. Dat gebeurt als u meerdere keren een aanbieding weigert of niet reageert op een woningaanbieding. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen. Bekijk de redenen voor blokkeren

8. U wordt uitgeschreven als woningzoekende als u: 

  • een woning accepteert
  • uw inschrijving niet op tijd verlengt
  • zelf uw inschrijving stopzet

Privacystatement

Oost West Wonen gaat vertrouwelijk met uw gegevens om en respecteert uw privacy. Wij vinden het belangrijk u te informeren over hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Daarnaast laten wij u weten waarvoor deze worden gebruikt en met wie wij ze delen. Ook informeren wij u graag hoe wij uw gegevens beschermen. Wij houden ons daarbij aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Daarnaast houden wij ons ook streng aan overige wet- en regelgeving. 

Meer informatie leest u in de Privacystatement van Oost West Wonen.