App voor woningzoekenden

App voor woningzoekenden

Even snel het aanbod huurwoningen op Goeree-Overflakkee bekijken of reageren op een huurwoning. Met de woningzoekende app is het niet langer nodig om hiervoor de computer op te starten. In onze nieuwe app voor woningzoekenden vindt u het huidige aanbod, stelt u uw zoekprofiel en tipberichten in en reageert u direct op de voor u passende woningen. Gereageerd op een woning? In de app ziet u meteen terug hoeveel reacties er op een woning zijn en op welke positie u staat.

De app downloaden

De app vindt u in de App- of Playstore op uw mobiele telefoon. Zoek in de appstore op Woningaanbod Oost West Wonen en u herkent de app aan het Oost West Wonen logo op een blauwe achtergrond. 

 null null

De eerste keer inloggen

U kunt alleen gebruikmaken van deze app als u bij Oost West Wonen staat ingeschreven als woningzoekende. Voor het inloggen gebruikt u dezelfde gegevens als die u gebruikt voor uw woningzoekendeprofiel op de website. Na de eerste keer inloggen, logt u de volgende keer gemakkelijk in met een cijfercode, gezichtsherkenning of vingerafdruk. 

Vragen? 

Heeft u vragen over deze nieuwe app? Neem dan contact met ons op via infooostwestwonennl of bel naar 0187 22 11 00. 

 

nullnull