App voor woningzoekenden

Even snel het aanbod huurwoningen op Goeree-Overflakkee bekijken of reageren op een huurwoning. Met de app voor woningzoekenden is het niet langer nodig om hiervoor de computer op te starten. In onze nieuwe app voor woningzoekenden vindt u het huidige aanbod, stelt u uw zoekprofiel en tipberichten in en reageert u direct op de voor u passende woningen. Gereageerd op een woning? In de app ziet u meteen terug hoeveel reacties er op een woning zijn en op welke positie u staat.

De app downloaden

De app vindt u in de App- of Playstore op uw mobiele telefoon. Zoek in de appstore op Woningaanbod Oost West Wonen en u herkent de app aan het Oost West Wonen logo op een blauwe achtergrond. 

De eerste keer inloggen

U kunt alleen gebruikmaken van deze app als u bij Oost West Wonen staat ingeschreven als woningzoekende. Voor het inloggen gebruikt u dezelfde gegevens als die u gebruikt voor uw woningzoekendeprofiel op de website. Na de eerste keer inloggen, logt u de volgende keer gemakkelijk in met een cijfercode, gezichtsherkenning of vingerafdruk. 

Vragen?

Heeft u vragen over deze nieuwe app? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0187 22 11 00.