Tijdelijke huur

Tijdelijke huur

Soms slopen we woningen en bouwen er nieuwe woningen voor terug. Bewoners moeten dan verhuizen. Woningen die leegkomen worden tijdelijk verhuurd tot het moment dat de sloop begint. Voor tijdelijke verhuur werken wij samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in leegstandbeheer. Gapph helpt ons om leegstand in ons huidige woningbezit tegen te gaan.

Wie is Gapph?

Gapph is thuis in elke ruimte. Van kantoorgebouw, kerk of school, tot woonwijk, winkelpand of zorginstelling. Zoekt u een tijdelijke woon- of werkruimte?Kijk dan eens bij Gapph of er een woning of ruimte voor u bij staat. Omdat het bij deze huurwoningen om korte huurperiodes gaat, vindt u deze woningen niet tussen ons reguliere aanbod. 

  • Heeft u interesse in het tijdelijk huren van één van deze woningen? Reageer dan op het aanbod op de website van Gapph. Het aanmaken van een account kost eenmalig € 25,-. U hoeft voor dit tijdelijke woningaanbod niet ingeschreven te staan bij Oost West Wonen.  
  • Huurt u tijdelijk een woning via Gapph? Dan kunt u voor vragen terecht bij Gapph. Gapph is bereikbaar op telefoonnummer (088) 6262 200 en via de website van Gapph.