Tijdelijke huur

Tijdelijke huur

Soms slopen we woningen en bouwen er nieuwe woningen voor terug. Bewoners moeten dan verhuizen. Woningen die leegkomen worden tijdelijk verhuurd tot het moment dat de sloop begint. Voor tijdelijke verhuur werken wij samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in leegstandbeheer. Interveste helpt ons om leegstand in ons huidige woningbezit tegen te gaan. Bent u op zoek naar een tijdelijke woning? Kijk dan eens bij Interveste of er een woning voor u bij staat. Omdat het bij deze huurwoningen om korte huurperiodes gaat, vindt u deze woningen niet tussen ons reguliere aanbod. 

  • Heeft u interesse in het tijdelijk huren van één van deze woningen? Reageer dan op het aanbod op de website van Interveste. Om te reageren dient u zich in te schrijven bij Interveste. Het aanmaken van een account kost 20 euro. U hoeft voor dit tijdelijke woningaanbod niet ingeschreven te staan bij Oost West Wonen. 
  • Huurt u tijdelijk een woning via Interveste? Dan kunt u voor vragen terecht bij Interveste. Interveste is bereikbaar op telefoonnummer (088) 11 88 000 en via website Interveste.